След злощастното интервю от Кристиано Роналдо, дадено за Пиърс Морган, то

...
След злощастното интервю от Кристиано Роналдо, дадено за Пиърс Морган, то
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще глоби солено Роналдо за интервюто

След злополучното изявление от Кристиано Роналдо, дадено за Пиърс Морган, то се чака от Манчестър Юнайтед да глобят 37-годишната футболна звезда с колосалните един милион английски паунда.

Португалецът сащиса футболната публика часове след успеха на „ алените дяволи “ против Фулъм с 2:1 със съществени нападки към Ерик загар Хаг и генерално клуба, основан на „ Олд Трафорд “.

Роналдо пропусна триумфа в Лондон заради „ заболяване “, като беше навън от групата за срещата и с Астън Вила в Карабао Къп в четвъртък. Самият Роналдо имаше предпочитание да напусне Ман Юнайтед през лятото, откакто беше ясно, че няма да бъде непрекъснат титуляр за сметка на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.

Роналдо беше санкциониран да не взима и две седмични заплати през октомври, откакто демонстративно си потегли по време на срещата с Тотнъм преди да беше приключил мачът. След изявлението пък от клуба са решили да глобят още веднъж Роналдо, като този път цената ще бъде 1 милион паунда.

Клубът към момента не е дал своето мнение след думите на Кристиано, само че в медийното пространство има брожения, че Ерик загар Хаг и шефовете на клуба от северозападна Англия са „ извънредно разочаровани “ от делата на играча след триумфа на „ Крейвън Котидж “.

По всичко проличава, че Кристиано Роналдо към този момент е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед и ще напусне тима през зимата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР